Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Art washes - skräppisivuVoi kuinka minä pidänkään näistä Finnabairin suunnittelemista 7 Dots Studion papereista! Paperien värit ja niissä kuvatut kerrokset ja tekstuurit ovat hurjan inspiroivia eivätkä vaadi paljoakaan omaa kädenjälkeä. 

Sivun aiheena on mieleeni jäänyt, varmaankin Pinterestissä luettu lainaus Pablo Picassolta: "Art washes away from the soul the dust of every day life". Uskoisin, että jokainen käsillä tekijä tunnistaa lainauksen ajatuksen - miten askarrellessa tai käsitöitä tehdessä uudistuu ja saa voimia.


Sivun taustaa varten otin inspiraatiota tuosta kuvasta, jossa muuten on tuoli ArtFusion reissulta kesällä. Roiskin taustapaperiin ensin sinisiä, punaisia ja pinkkejä roiskeita misteillä ja kiinnitin sitten niiden päälle kuviopaperista irtileikatut ympyrät maalarin teipillä. Jatkoin taustan työstämistä leimaamalla ja lyijykynä riipustelulla. 

Kitin lisäksi työssä on käytetty mistejä, leimamustetta, leimoja, maalarinteippiä, ompelulankaa ja tarrakirjaimia. Ison fontin kirjaimet on lisäksi väritetty sivuun sopivaksi Copic-kynillä.


Tässä Elinan tekemä upea luonnos sivuni pohjalta innostamaan!Askartelun iloa toivottelee Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti